Adidas Campus Heren

  • Messages : 16
  • Remerciements reçus 0

Orphae184 a créé le sujet : Adidas Campus Heren

Adidas Campus Heren


adidas Originals kondigde aan dat ze de Adidas Campus Dames terugbrengen met een aantal klassieke kleurstellingen die op 15 juni terugkeren. Die monochrome uitvoeringen zullen op dezelfde dag worden vergezeld door nog drie Adidas Campus Goedkoop met een eclectische mix van helder aqua harig suède voor heren, een exclusief grijs nubuck voor dames met een ijsroze buitenzool en een marineblauw nubuck met reliëflogo en bijgewerkte gestreepte hiellipjes .

Het wordt tijd dat adidas Originals de Adidas Campus Heren terugbrengt. We hebben retrospots gezien op de Superstar en de Stan Smith, maar wie kan de premium low-top-stijl van de Campus vergeten? adidas Originals brengt een drietal eenvoudige en verfijnde suède-aanbiedingen uit in Core Black, Collegiate Navy en Dark Grey, elk met essentiële witte contrasterende drie strepen, originele 'Campus'-branding op het zijpaneel en een verouderde vintage gebroken witte buitenzool gereedschap.

De vleugels + hoorns adidas NMD R2 krijgt misschien de meeste aandacht dankzij het bijgewerkte geventileerde Primeknit-bovenwerk en die gloednieuwe leren constructie uit één stuk, maar je moet niet slapen op Vancouver's eigen vleugels + hoorns' kijk op de Adidas Campus Sale of. Vandaag krijgen we de beste blik op de premium Campus 80s met gedeconstrueerd leer, geweven drie strepen branding en meer. Er zijn 2 monochromatische kleurstellingen in Night Navy en Grey beschikbaar.
#1626

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Temps de génération de la page : 0.152 secondes
Propulsé par Kunena